This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.

[NL] Tot volgend jaar!

435 Tot volgend jaar! Geplaatst op: 2005-12-21 15:53:02 Gewijzigd op: 2005-12-21 15:54:28 Hits: 837

En toen was het alweer zover, weer een jaar voorbij in brommerland waarbij de bromfietsrijders zijn bestookt met nieuwe regelgeving en kosten, maar ook gunstige dingen zoals dat sommige brommers met een EU keur makkelijker op de Nederlandse weg mogen rijden. De overheid heeft brommerland lekker overhoop gehaald dit jaar en ons gemiddeld zo'n 50 euro afhandig gemaakt met de invoering van het kenteken. Ook op dit gebied hebben wij al veel gebruikers kunnen helpen met hun vragen en staan in de toekomst ook klaar om nieuwe vragen te kunnen beantwoorden. Desnoods bellen we weer eens met de overheid om duidelijkheid te krijgen.

Ook voor ons was het een turbulent jaar met diverse storingen op de website die gelukkig weer redelijk snel waren opgelost. Mooier nieuws is dat we steeds bekender worden en meer bezoekers zich hebben ingeschreven in vergelijking tot vorig jaar. Het varieert een beetje, maar gemiddeld komen er per week zo'n 50 nieuwe leden bij en hebben nu bijna 2200 leden

In de drie jaar dat we nu online zijn hebben we het toch voor elkaar gekregen om 16 miljoen hits te genereren, diverse workshops te maken, bijna 100 downloads (handboeken, partslists, etc) gratis ter beschikking te stellen en 93 links te plaatsen die regelmatig worden gecontroleerd of ze nog wel up-to-date zijn. Ook onze Honda viertakt specifieke zoekmachine, zoeken.4-stroke.nl wordt steeds vaker bezocht en ook daar worden meer en meer links aan toegevoegd.

Wat statistieken:

Meest populaire download: Het Honda Modellen Boek
Meest populaire artikel : Honda SS50 gestolen!
Meeste bezoekers komen uit : Nederland, gevolgd door Belgie
Meest gebruikte zoekwoord : PC50
Meeste forumposter : Maarten, SS-Casper, Ebbo
Meest populaire topic : Kymco Active 50

Een klein onderzoekje leert ons dat een groot deel van de leden scholieren zijn en andere leden hebben beroepen van anesthesist tot vliegtuigmonteur. Niet alle leden rijden Honda bromfietsen, maar rijden bijvoorbeeld replica's daarvan of viertaktscooters. We hebben vanaf dag 1 al gezegd dat iedereen met een viertaktblok welkom is op onze website en het doet ons dan ook echt een plezier dat we inmiddels een heel scala aan modellen langs hebben zien komen en kunnen helpen met hun vragen.

Al met al doen we het helemaal niet zo slecht, al zeg ik het zelf. Maar dat was nooit mogelijk geweest zonder alle bezoekers en met name iedereen die 4-Stroke.nl heeft meegeholpen met tips en opmerkingen.

Barry : Technisch advies en redactielid
SS-Casper : Ex-Rittenverzamelaar
ViperDax : Rittenverzamelaar
Mr.Muthafukka : Design en vormgeving ( http://www.tvandel.nl )
Twan : PHP vormgeving ( http://www.tvandel.nl )

We zoeken nog een extra redactielid voor de website die regelmatig wat willen posten over viertaktnieuws en de regelgeving.

Tot slot wensen wij alle bezoekers een geweldig nieuwjaar toe en wees voorzichtig met vuurwerk, het sleutelt best lastig met missende vingers! Houd je olie op peil en blijf viertakt rijden! ;)

Met vriendelijke groeten,

HET 4-STROKE.NL TEAM

Please log in or register for free to comment!

Category: