This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.

[BE] Mooie CB50J te koop!

Dit is een artikel uit 2013, de CB is zeer waarschijnlijk al verkocht

25264997 honda cb50 j

k zet niet vaak een advertentie van het forum op de voorpagina, maar als de advertentie goed is verzorgd en de Honda er wel heel erg mooi uit ziet, zoals deze Honda CB50J van Thibaut, dan plaats ik hem met alle genoegen.

Wegens te veel brommers in mijn verzameling bied ik hierbij mijn Honda CB50 J aan.
Een mooie CB in volledig originele staat, met een kilometerstand van slechts 10.520 km.Hij rijd perfect, start van de eerste kick en remt zoals het hoort. Alle elektriciteit werkt perfect (pinkers, tellerverlichting, voorlicht, achterlicht en remlicht). Ook de tellers doen hun werk nog goed. Hij staat nog volledig origineel, het motorblok heeft de nummer die bij het kader hoort (matching numbers).

De brommer is uit de fabriek gerold op 27 november 1978. De CB50J heeft net nog een onderhoud gehad waarbij de bougie, bougiedop, benzinefilter, benzineleiding, luchtfilter, olie en oliefilter/zeef vernieuwd zijn. Hierbij heeft de carburateur ook een nieuw pakkingsetje gekregen. Ook is de accu zopas vervangen en verder zit er nog een recent vernieuwde ketting en voor en achter tandwiel op. De originele papieren (gelijkvormigheidsattest GVA) zijn er uiteraard bij, ook alle sleutels zijn aanwezig.

2700288146 honda cb50 j

 

Please log in or register for free to comment!

Category: