This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.

[NL] Record Roois Bromfiets Treffen 2011

ST. OEDENRODE – Met 382 deelnemers noteerde het Roois Bromfiets Treffen zondag een record. Het was tevens het grootste aantal deelnemers tijdens de bijna zestig toertochten die De Bromvliegers de afgelopen tien jaar organiseerden. 

Zondag, 2 okt 2011
De eerste lus van veertig kilometer bracht de deelnemers via Liempde en Kasteren naar Olland om vervolgens koffie te drinken in Schijndel. Via Eerde, het Everse en Nijnsel kwam de stoet weer terug op de Markt in Rooi voor een uitgebreide lunch. De tweede rit van 40 kilometer ging via Zondveld naar Keldonk en Erp. Na de ‘frietpauze’ in Boekel bromden de deelnemers verder via de Coxse Hoeve naar Boerdonk, om via Veghel weer terug te keren in Sint-Oedenrode. 
De prijs voor mooiste bromfiets ging naar Jan Elbers uit Overloon met een schitterende Ducati Sport 48. De 2e prijs was voor Wil Kapteijns uit Schijndel met een Kreidler Florett en de 3e plaats was voor de Heer van Esch uit Boxtel met een Honda CB1, die hij afgelopen vrijdag cadeau had gekregen van zijn vrouw voor zijn 65e verjaardag. Foto's van dit evenement zijn terug te vinden op www.bromvliegers.nl

Bron: Kliknieuws.nl

 

Please log in or register for free to comment!

Category: