This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.

[NL] RDW opent Twitteraccount voor vragen over import

De RDW start een proef met een twitteraccount waarop het vragen over import beantwoordt. Op @RDWimportinfo kunnen importeurs, fabrikanten, handelaren en particulieren 24 uur per dag vragen te stellen over de import van voertuigen. Dus ook vanuit het buitenland.

Tijdens de proefperiode kan men via Twitter vragen stellen over het importeren van voertuigen. Dit kan door op Twitter een bericht te sturen aan @RDWimportinfo.

Ervaring opdoen

Met de proef, die drie maanden duurt, krijgen potentiële importeurs, fabrikanten, handelaren en particulieren sneller en makkelijker toegang tot importinformatie. De RDW wil graag ervaring opdoen met Twitter en van twitteraars horen hoe het deze dienst ervaart. Na afloop van de proef beslist de RDW of het doorgaat met het account en of Twitter gebruikt kan worden voor andere onderwerpen.

Openingstijden

Op @RDWimportinfo kan op elk moment van de dag een vraag gesteld worden. Op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur beantwoordt het twitterteam de vraag meteen. Op vragen die je in het weekend of ’s avonds stelt, krijg je pas tijdens de openingstijden antwoord. Het twitterteam beantwoordt alleen vragen over de import van voertuigen. Met vragen over een ander onderwerp kun je terecht op deze website of bij onze Klantenservice.

Gearchiveerde commentaren:

#1 pbvangeelen 2012-08-28 08:12
Uit eigen ervaring: Vraag kon niet duidelijk worden beantwoord via twitter en dat is logisch. Dus via het contactformulie r gedaan en kreeg na drie dagen een standaard antwoord terug. Jammer.

Please log in or register for free to comment!

Category: