This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.

[NL] Schiedam wil scooters en brommers van alle fietspaden

Het komt steeds vaker voor dat gemeentes besluiten dat het gerace van brommers op het fietspad over moet zijn. Ook als bromfietser ervaar ik zelf dat de gemiddelde snorscooter-rijder-met-bontkraagje het niet zo nauw neemt met de regels als het gaan om verkeersveiligheid en voorschriften.

kill a kill honda
of je laat je trouwe makker gewoon in de regen staan en gaat met de bus...

In mijn nieuwsfeed kwam het artikel binnen met de titel "Schiedam wil scooters en brommers van alle fietspaden" en voordat ik het opende had ik al het donkerbruine vermoeden dat het artikel niet gelezen werd en het vol zou staan met boze reacties. Goed, vol is wellicht wat overdreven, maar de meerderheid beklaagt zich over het feit dat de snorfietser op de weg zou moeten rijden en niet meer op het fietspad mag. Dit terwijl er toch echt 5x bromfiets (of scooter) in het artikel staat en het altijd toegestaan is geweest én zelfs verplicht zal blijven om als SNORfietser op het fietspad te rijden.

Ligt het aan mij of ben ik de enige die moe wordt van dat geblêr binnen en buiten het internet. Misschien word ik gewoon oud en moet ik mij gewoon bezig houden met Honda's. :)

Het artikel

 

Please log in or register for free to comment!

Category: