This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.

[NL] Boeken waar een Honda in genoemd word

Als ik dan toch de archieven aan het doorspitten ben, dan kan ik gelijk wel even een boekenlijst maken waarin een Honda voor komt. Geen idee of het goede boeken zijn, over het algemeen lees ik manuals en dergelijke...

books

Bron: DBNL
Fragment uit: De Revisor. Jaargang 34 (2007), Kepala botek, Pagina 13
Auteur: Oek de Jong
Link: Vroem

"Toen zaten we op een winterzondag op de Honda en reden na de kerkdienst naar het huis in de Kerkstraat. Terwijl wij langs het kerkvolk scheurden scandeerden wij ‘John-son moordenaar! John-son moordenaar!’ en hieven daarbij onze gebalde vuist."

Bron: DBNL
Fragment uit: De Revisor. Jaargang 34 (2007), Kepala botek, Pagina 14
Auteur: Oek de Jong
Link: Vroem

"Als ik aan hem denk hoor ik de perfecte en geestige imitatie van een tandeloze, oude blueszanger die hij op zijn vijftiende ten beste wist te geven of ik zie hem op zijn Honda rijden, woest voorovergebogen, met bollend wit overhemd."

Bron: DBNL
Fragment uit: Vlaanderen. Jaargang 38 (1989), Sectie Gent, Pagina 388
Auteur: Petrus Paulus Rubens
Link: Vroem

"De Stichting Europalia International i.s.m. Honda Europe N.V. en The Japan Foundation organiseert nog tot 7/01/90 in het Museum van Hedendaagse Kunst, Citadelpark, 9000 Gent de tentoonstelling ‘Japan 89’ met werk van Naoyoshi Hikosaka, Kosai Hori, Kazuo Katase, Tatsuo Kawaguchi, Tadashi Kawamata, U-fan Lee, Yasumasa Morimura, Saburo Muraoka, Hidetoshi Nagasawa, Kazumi Nakamura, Kenjiro Okazaki, Yuji Takeoka en Toeko Tatsuno."

Bron: DBNL
Fragment uit: Het groot bescheurboek (1986), Sectie Adventure
Auteur: Wim de Bie, Kees van Kooten
Link: Vroem

"dat, een Honda XL-letje, maar toen ik daar een dagje alleen mee was geweest, was ik voorgoed verkocht. Wat dat is? Ja, je ruikt ineens het avontuur hè. 't Is de vrijheid, je breekt uit de regelmaat."

Bron: DBNL
Fragment uit: Cap Sud (1980), Pagina 109
Auteur: R.R. van der Leest
Link: Vroem

"Ruerd stjoerde syn Honda in ein om de hoeke in parkearplak op, dêr't de tagongen fan twa kampings wiene. Se stapten ôf en Gerl krige syn gids der by. ‘Wêr sille wy begjinne?’"

Bron: DBNL
Fragment uit: De eindeloze jaren zestig (1995), Pagina 239
Auteur: Hans Righart
Link: Vroem

"Op zijn zestiende heeft hij al een eigen public-relationsbureau, ‘Muller's Publicity Organisation’, met ten minste één goed betalende klant: de Honda-fabriek waarvoor hij het plaatje ‘Little Honda’ van The Beach Boys plugt. In 1965 schrijft de jonge ondernemer het Amsterdamse muziekblaadje Beatbox - ‘hèt blad for Ten and Twen’ - vol; Willem de Ridder (1940), beeldend kunstenaar en aanhanger van de Fluxus-beweging, zorgt voor de tekeningen."

Please log in or register for free to comment!

Category: